Over Joost Niederer

Joost NiedererJoost Niederer is een ambitieuze en energieke financieel manager, waarbij een deel van die energie ingestoken wordt in zijn blog. Hij schrijft en publiceert vaak over vak gerelateerde onderwerpen.

Joost Niederer

Joost is getrouwd en heeft geen kinderen. Zijn vrije tijd besteedt hij graag met vrienden en familie. Daarnaast houdt hij van actieve vakanties, zoals bergbeklimmen en fietsen.

Kernwoorden van hem zijn: daadkracht, besluitvaardig, doortastend en gericht op resultaten. Zijn managementstijl is mensgericht en coachend. Hij weet de juiste vragen te stellen, de business uit te dagen en structuur te brengen daar waar nodig.

Een gezonde interesse in alles buiten zijn vakgebied maakt dat hij snel de aansluiting heeft met de business, of dat nu de bouw is, productie of dienstverlening.

Educatie

Hij heeft een aantal opleidingen op verschillende universiteiten succesvol afgerond, waaronder:

  • Bedrijfskunde aan de Universiteit van Tilburg;
  • Register Controller aan de TIAS Business School in Tilburg;
  • Fiscaal en Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam;
  • Internationaal, Europees en Constitutioneel Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Werkervaring

Joost heeft meer dan 15 jaar werkervaring op het gebied van business en project control, financieel management en tax law. Zijn werkervaring is divers, want hij heeft werkervaring in veel verschillende branches. Van profit tot non-profit en van dienstverlening tot productie en construction. Er kan gesteld worden dat Joost Niederer veelzijdig is en kennis heeft op veel vlakken.

Blog

Op de blog van Joost Niederer vindt u interessante artikelen over vak gerelateerde onderwerpen, waar hij graag over schrijft. Bezoek de blogpagina en kom meer te weten over onder meer business en project control, financieel management en tax law. Bovendien kunt u ook veel leren van deze artikelen.

Interim Control

In 2006 heeft Niederer het bedrijf Interim Control opgericht. Dit bedrijf is gericht op het bieden van interim management oplossingen op financieel gebied. Ook verleent het bedrijf diensten op het gebied van advies en consultancy, zoals procesoptimalisatie, AO/IC, in- of outsourcing, shared services en change management.

Als u meer wilt weten over Interim Control, dan kunt u de pagina van Interim Control bezoeken.